­

Over ons

 

DECAPRINT REGELT UW RECLAME, PRINT & DRUKWERK VAN A TOT Z

Met ruim 20 jaar ervaring in grote drukwerk projecten voor (groot) winkelbedrijven, events, horeca, verenigingen, klein-bedrijven en de bouw, kunnen we wel zeggen dat wij u zeker verder kunnen helpen.
Betrek ons direct aan de start van uw project
Onze ervaring helpt u het meeste uit uw campagne te halen. Wij denken met u mee en delen onze ervaringen en ideeën. Op deze manier haalt u alles uit uw campagne! Van brainstorm tot en met advies. Wij staan voor u klaar!
Neem contact op

 

Weten of het drukwerk dat u in gedachte heeft, past bij uw campagne? Of de kwaliteit ook aansluit op het doel. En, uiteraard, met welke prijs en timing u rekening dient te houden? Onze drukwerkadviseurs beantwoorden uw vragen.
Heeft u nog niet echt een idee bij het type drukwerk, dat u wilt gebruiken bij uw campagne? Of heeft u grafisch inzicht nodig? Wij staan voor u klaar!
Voor u is het wellicht de eerste keer dat u iets laat drukken, voor ons niet. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring met diverse soorten drukwerk en geven u hier graag advies over.
U wilt iets laten maken en laten drukken of u heeft iets gemaakt en wilt dit laten drukken. In beide gevallen helpen wij u. Wij hebben de kennis en skills in huis.
Wilt u zien wat wij voor onze klanten hebben verzorgd? Of wilt u zich laten inspireren? Bekijk ons portfolio.

 

DecaPrint team

Michel Roest

Grafisch-, Druk- & Printexpert
Michel pakt het project over als Nico of Remko alles met u heeft doorgesproken. De aangeleverde bestanden checken, aanpassingen maken of doorgeven en het bestand klaarzetten voor de productie. Dan snel weg achter bureau. Op naar de productieruimte. Daar is hij regelmatig te vinden. Michel leidt alle opdrachten intern in goede banen en bewaakt de kwaliteit van het eindproduct. 

 

decaprint remko roest

Remko Roest

Advies en Business Development
Goede ideeën doorvertalen in succesvolle projecten en producten, dat is Remko zijn passie. Hij zet zich in om de producten en diensten van Decaprint toe te spitsen op de vraag uit de markt. Zo is hij een van de initiatiefnemers van VEEZEL©, papier gemaakt van lokaal gemaaid bermgras. Hij is dan ook zeker uw aanspreekpunt als het gaat om duurzame initiatieven op het gebied van druk- en printwerk. 

 

Nico de Graaf

Account Manager
Nico is de man met de koptelefoon. Eigenlijk is hij altijd onderweg of aan de telefoon. Met u? Hij bespreekt met u de wensen, bespreekt intern welke materialen en vormen hier het beste bij passen en maakt voor u de offerte. Bent u akkoord, dan maakt hij ook de order en legt het bij Michel neer voor de productie. Nico staat altijd voor u klaar. Op ieder moment van de dag en hoe u dit het beste uitkomt.  

 

Yvonne

Yvonne Keijzer

Grafisch Vormgeving & Dtp
Al het moois komt van Yvonne. Zij heeft de fantastische gave telkens een nieuwe invalshoek te vinden, precies passend bij uw wensen. Gaat u voor zakelijk of juist speels? Yvonne levert geheid iets op waar u naar op zoek was en niet zelf had kunnen bedenken. Van huisstijlen, een complete magazine of een complete campagne. De uiting voor uw reclame, promotie, drukwerk en print materiaal is in goede handen bij Yvonne.
­

One Stop Shopping

Decaprint is niet zomaar uw drukwerk leverancier. Wij zijn uw drukwerk adviseur, grafisch partner, leverancier en verzender. Alles voor een succesvolle campagne onder 1 dak.

 

­